perjantai 28. lokakuuta 2011

Mopo. Myydään.

Moi!

Ostakeeha moottoripyörä! :)

http://www.nettimoto.com/suzuki/gs/1223150



Eimulmuuta! Paitsi et Taistelupakuria mennyt kaupaksi ja massiivisten empiiristen tarkkojen analysoitujen valvottujen makutestien, ideariihien ja yritys-onnistumisten kautta päädyttiin tosiaan tekemään täysin valmis maailman hifein rakkaus-taistelu-pakuri-sekoitus-miXi! Huikeat promo-kuvailutkin oli jo hoidettu ja julkaisuvalmiina, kun kovalevy päätti kusahtaa koneesta, byebye 500 GB "turhaa krääsää" =) Anyway koitetaan saaha valmista tuotetta taas esille asap. Tilauksia voi edelleen laittaa tulemaan ja näin tukea rajojamme puolustavien nuorten sotilaiden virkistys-toimintaa ja kirveenkäytön opettelua <3

torstai 13. lokakuuta 2011

Taistelupakuria!

Nyt sitä saa, nyt sitä saa!


Sen verran paljon tätä mustaa kultaa, kotimaisten superfoodiemme kuningasta kasvaa täällä varsin hyvin vartioituna siviilien ulottumattomissa, että ei sitä voi kaikkea kyllä homehtumaankaan jättää!

Nyt siis tilattavissa syksyn pimeneviin iltoihin paljon actionia nähnyttä ja kokenutta Taistelupakuria suoraan Suomen historialliselta Santahaminan saarelta!

Sodan uuvuttaman kerääjän sponssihinta 100 gramman pussukalle on 20 € ja postikulut sisältyvät hintaan =) Tätä harvinaista tavaraa saatavilla vaan rajoitettu erä ja aina kerättynä sekä kuivattuna rakkaudella kysynnän mukaan. Jotta talven tullen varmasti pysytään lämpiminä ja saadaan tee potkimaan niin että sota voi jatkua, taistelupakuri-tee-aines-sekoitus sisältää myös Cayenne-pippuria! Satsi tuunataan tarkalleen ostajan toiveisiin sopivaksi, eli tulisuusasteet portaattomasti aina muutamaan-biljoonaan-tsiljoonaan-scovilleen asti!

Tilauksia saa laittaa satelemaan maililla: lari@me.com
Toimitusajat sen mukaan miten tuuri osuu kohdalleen ja kotona päästään pyörähtämään, aina ei heti seuraavana päivänä valitettavasti vielä kattila ole porisemassa. Mutta worth the wait, I promise! =P

lauantai 1. lokakuuta 2011

Elämää pakistakin

(Tulipas härön olonen otsikko, mutta ei, ei lähdetä Pakistaniin vaan intin sapuska-astiaan a.k.a Pakkiin viittaillaan :))

Taas raapastaan elämän läsnäoloa ruoassa tai ruoaksi kutsutuissa (jotka myös armeijan mössöinä tunnetaan) pöperöissä. Viimeksi tuli just jokunen sana kirjoteltua ja siteerailtua muita viksuja ihmisiä siitä mitä se mitä suuhun panemme sitten oikeasti onkaan.

"Ei olekaan merkitystä, onko ruoka “hiilaria” tai “rasvaa” vai “terveellistä” tai “slow foodia” – ainoa millä on merkitystä, on onko se aitoa ja elävää, vai kuollutta ja teollisesti prosessoitua – vai peräti myrkyllistä kuten MSG (natriumglutamaatti)."

Nyt taas viikkonloppu lusitaan turvallisesti porttien sisäpuolella ja maanantaina kutsuu raikas ulkoilma ja viis päivää mukavasti teltassa. Luottopakkini vuodelta -69 pääsee jälleen tositoimiin!


Sehän nyt on selvä, ettei siitä nakkikeitosta tai texmex-padasta saa aitoa ruokaa vaikka mitä hokkuspokkusta harrastaisi. Huippuentsyymeillä siitä saattaa kuitenkin jotain saada irti niin että nälkä pysyis poissa edes jokusen tunnin eikä ihan romahda aina ruokailun jälkeen.

Siis millä ihmeen entsyymeillä? Lainataan Master-Jonia ja Puhdistamon uutiskirjettä:

Entsyymit ovat elämän kipinä. Ne ovat niitä pieniä työntekijöitä kehon soluissa jotka saavat kirjaimellisesti kaiken tapahtumaan - entsyymit mahdollistavat sen että itsessään eloton aine voi "elää". Kun entsyymireaktiot lakkaavat, elämä loppuu. Yksi kehon prosessi joka nojaa aivan täysin entsyymeihin on ruoan sulaminen. Kun syömme ruokaa joka on tuoretta ja kypsentämätöntä, se sisältää itsessään ne entsyymit jotka ovat pitäneet eliön hengissä (kasvi, kala yms) ja nämä entsyymit pilkkovat kyseistä ruokaa aivan itse, auttaen ruoansulatusta suoriutumaan helpommin.

Kun syödään ruokaa joka on prosessoitu tai ihan vain kypsennetty, elimistö joutuu antamaan omista reserveistään enemmän kuin tuoreen ruoan kanssa. Elin joka on tästä vastuussa on pääasiassa Haima. Haima ei koskaan tuota liikaa, vaan aina tarpeen mukaan. Jos ruoka ei sisällä entsyymejä, haima tekee ylitöitä. Se voi tästä vuosien mittaan "väsyä" (sama elin tuottaa muuten insuliinin, joten aika pahoinpidelty elin perus länsimaalaisella ruokavaliolla).

Ruoansulatusentsyymin käyttäminen tukee ruoansulatusprosessia palauttamalla siihen niitä entsyymejä mitkä pilkkovat ruokaa imeytyvämpään muotoon. Entsyymejä tuottavat elimet pääsevät vähemmällä, ja kaikenlaiset erikoiset ruoansulatusongelmat yleensä loppuvat kuin seinään.



Ehdottomasti markkinoiden paras ja tehokkain tuote löytyy tässäkin kategoriassa siis nyt myös Puhdistamon verkkokaupasta tai rapakon takaa edullisesti bulkkina. Noyrä julkinen kiitos ja kumarrus vielä Herroille pienestä sponssista tänne sodan ja "huikeiden" päivärahojen keskelle =) <3

Arvoiltaan Digest Gold on maailman paras ruuansulatusentsyymi. Se todella auttaa. Se on USA:n myydyin ruuansulatusentsyymi ja se on voittanut ja voittaa jatkuvasti palkintoja tällä saralla. Voimakkuus ei tarkoita sitä, että herkkävatsainen ei voisi tuotetta käyttää – päin vastoin Digest Gold vähentää vatsasi kuormitusta ja tarjoaa luontaista voimaa ruoan käsittelyyn.

Kun Digest Gold otetaan aterian aluksi, se auttaa ruuansulatuksessa ja vapauttaa energiaa joka muuten sidottaisiin ruuansulatukseen. Tämä energia voidaan sitten käyttää muihin elimistön toimintoihin ja tämä huomataan yleensä parantuneena energiana ja hyvänolontunteena.

Tehokas entsymaattinen toiminta edesauttaa myös ravinnossa olevien ravintoaineiden imeytymistä ja hyväksikäyttöastetta. Näin on mahdollista saada samasta määrästä ruokaa ”enemmän irti”. 


Luonnollisempaa ja fiksumpaa se tietty on herkutella ruoka-aineilla jotka luonnostaan sisältää omat entsyyminsä tai jopa niin paljon ylimäärästä bakteerikantaa, pro- ja prebiootteja, alkaloideja ja muita "myrkkyjä" eli "lääkkeitä" että ne avittaa kaiken muunkin suuhun päätyvän sulamisessa. Mikäs sen mukavampaa oliskaan kuin mättää kaikkia voimakkaita yrttejä ja mausteita, laadukasta suolaa, voita, raakamaitoa tai -kefiiriä, pastöroimattomia juustoja, hapankaalia, pikkelsiä tai muita hapatteita yms. puhumattakaan lasillisesta tai parista laatuviiniä (varsinkin sulfiinittomat luonnonviinit joista Pura Sangrea pitäis löytyä joka Alkosta ja ilmeisesti toimii! Itellä vielä pullo kellarissa odottamassa luultavasti ens viikonloppua :))

Onneks Mukesissa tosissaan on ihan erikseen maustepöytä jossa megapurkit tabascoa, mustapippuria, oreganoa, chilijauhetta ja joskus jopa valkosipulia! Siihen omat suolat ja öljyt ja pähkinät/siemenet muutaman entsyymikapselin kanssa niin alkaa kaverit olemaan vieressä kateellisia ;D


Pitkästä aikaa tullu naureskeltua vähän Juha Vuorisen ja Paula Heinosen jutuille siinä ohessa kun vaikkapa iltavapaan lopussa vielä omia spirulinamössöjä tai suklaaliemiä mussuttelee ja tupalaiset ihmettelevät ja keräilee rohkeutta maistaa :D Hauskaa ja asiallista keskustelua sopivan ytimekkäissä pätkissä myös Iskelmäradiolta suoraan kuunneltavissa jos kyseinen toosa käsillä sunnuntaiaamusin tai sitten vaan kootusti kaikki läpät:
http://www.terveydentukipilarit.fi/

P.S.

Pikkulinnut jotka ei oo vielä lähtenyt talvea karkuun on jotain viserrellyt, myös "näissä piireissä" siis tornihuhuna liikkunut, että jotain nykyisin laillista ihan laitonta TaisteluPakuria olis tulossa mahdolliseksi harvoille ja valituille. Stay tuned!