perjantai 23. joulukuuta 2011

Checklist huippuJouluun!

Pääsee normaali-ihmisen elämään fiiistelemään tässä kun saa kulkea pari viikkoa omat vaatteet päällä ja vaan viettää aikaa rauhassa ja rakkaiden ihmisten kanssa. Unohtamatta tietenkään rrrrrruokaa!

7kg luomu-zinkka uunissa, check
Luomu-täysjyvistäiterunkattu-homogenoimattomaanmaitoon-ohrapuuro uunissa, check
Lahja- ja omaan herkutteluun choko-vuoret taiteiltu, check
Pakuristääshiä jäljellä, check
Luomu-portviini, check
Reilu 10kg poropaketti vihdoin saatu pakkaseen, check
Kirjahyllyssä paljon kiinnostavaa luettavaa, check
Kevin Trudeauta koneella ja podissa ja parhaillaan livenä!, check


Eiköhän tässä tää loppuvuos mukavasti vielä vierähdä. Ens vuoden puolella käydään kamat heittämässä takas varastolle ja sitten vaan haikeita jäähyväisiä viettämään... =) 

<:o) L

perjantai 9. joulukuuta 2011

Ylisotajumala ja ekseemat

Siitä tiukka näillä-aamuilla-asento :D Tuli vähän hanstrattua kulmarautoja ku HerratIsotHerrat päätti Korpraalinjämät vielä jakaa meikäläiselle :) Sieltäkin lisää kuntoisuuslomia joita ei ehitä kaikkia enää käyttää. Tässä just matkalla ihan jonnekki geologiseen perseenreikään viikoks räntäsateeseen jonka jälkee alkaa nää leikit olee leikitty. Kaks viikkoa mukavaa lomailua ja joulunviettoa :P Sitte enää kamojen palautus ja biiZille vamolos!

Vähän jääny tän plokin anti ja valuen tuottaminen vähemmälle, vaikka liekeissä kainennäköistä opiskeltukkin ja testailtu. Kenttätyötä tottakai tullu sitäkin enemmän ja monia sotaveljiä täällä saanut ajattelemaan omilla aivoillaan :) Viimeks just vielä tänään aamulla 3.15 herätyksen jälkeen yhelle kaverille iHerb-alennus-kuponki käteen parin suosituksen kera ja shea-voi purkki. Tyypillä kämmenet ihan kuivana ja rikki atooppisen ihottuman takia. Aika yleinen ongelma tahtoo olla varsinkin taas näin talveen päin mentäessä. Itellänikin aikanaan oireillut pahasti, mutta viimeistään nyt kunnon ruokavaliolla ja ihonhoitotuotteilla ei edes tietoa koko taudista. Aika 100% varmasti eroon atoopisesta ekseemasta ja aikalailla kaikista muistakin iho-ongelmista seuraavilla toimenpiteill: suoliston bakteerikanta kuntoon (hapatteet, kefiirit, raakajuustot ja Ohhiran probiootit!), hyviä oljyjä ja rasvoja (Voi!, pellavaöljyy jos tykkää käyttää, Udos oil ja hifi kalaöljy eli Green Pastures tai WholeOmega!), viljat minimiin ja muutenkin ihmisyhteensopivaa ruokaa, daa! :) Iholle ja ongelmakohtiin karitevoita tai kollioidihopeaa tai miksei vaikka Ormuskultaa. Eiköhän näillä lähe! Linkkejä olis vähän joka paikkaan tehnyt mieli helpottamaan, mutta aifounilla tärisevässä kuorma-autossa ei taho onnistua. Suosittelen tsekkaamaan ainakin Ollilta (http://www.viidakkomies.com) tuotesuosituksia ja saa käyttää meikäläisen koodia iHerbiin: KAL392

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Winter Special


Siinähän sitä nyt olis :) On kyseistä tavaraa tullut läheteltyä ympäri Suomea ja kaikille tuntunut kyllä maistuvan. Vielä löytyy varastosta joten mailia rohkeesti lari@me.com jos haluutte mullistaa käsityksenne teestä.

Kiitos Itsenäisyyspäivämme oli pidennetty viikonloppu ja kerkes taas dusautella kaikennäköstä. Mm. Turussa pyörähdettiin ja eiköhän ne lomat tottakai suurilta osin mee taiteillessa :P
Aikamoista super-hifii-huikeeta Joulusuklaata tuli eilen tehtyä; Balilainen valkopippuri-sitruunaruoho-appelsiininkuori-kaffirlimenlehti-kardemumma-kaneli-muskottipähkinä...


Tätä tekee mieli soveltaa pakurimeininkeihinkin. Harmi vaan, että seuraavat kaks viikkoa taas täällä kinkussa kun viimosen kerran lähjetään metsään jonnekki kauasPorintaakse. Eli ihan en voi luvata Joulupöytään ehtiväksi tätä satsia, mutta jos muuten talven lämmikkeeksi mielii, niin tästä nyt tai never!

TST-Pakuri Winter Edition 
25€/100g
lari@me.com

Hunajaatia kellari-stääshiin, vois jonkun aikaa riittää :)