torstai 13. lokakuuta 2011

Taistelupakuria!

Nyt sitä saa, nyt sitä saa!


Sen verran paljon tätä mustaa kultaa, kotimaisten superfoodiemme kuningasta kasvaa täällä varsin hyvin vartioituna siviilien ulottumattomissa, että ei sitä voi kaikkea kyllä homehtumaankaan jättää!

Nyt siis tilattavissa syksyn pimeneviin iltoihin paljon actionia nähnyttä ja kokenutta Taistelupakuria suoraan Suomen historialliselta Santahaminan saarelta!

Sodan uuvuttaman kerääjän sponssihinta 100 gramman pussukalle on 20 € ja postikulut sisältyvät hintaan =) Tätä harvinaista tavaraa saatavilla vaan rajoitettu erä ja aina kerättynä sekä kuivattuna rakkaudella kysynnän mukaan. Jotta talven tullen varmasti pysytään lämpiminä ja saadaan tee potkimaan niin että sota voi jatkua, taistelupakuri-tee-aines-sekoitus sisältää myös Cayenne-pippuria! Satsi tuunataan tarkalleen ostajan toiveisiin sopivaksi, eli tulisuusasteet portaattomasti aina muutamaan-biljoonaan-tsiljoonaan-scovilleen asti!

Tilauksia saa laittaa satelemaan maililla: lari@me.com
Toimitusajat sen mukaan miten tuuri osuu kohdalleen ja kotona päästään pyörähtämään, aina ei heti seuraavana päivänä valitettavasti vielä kattila ole porisemassa. Mutta worth the wait, I promise! =P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti