torstai 5. tammikuuta 2012

Olisko Ohi?


"Perus hissuttelijana meinaan pysytellä, en ekana enkä vikana missään, ja sluibailla kaikesta mahdollisesta aina päästäkseni opiskelemaan ittekseni jotain oikeesti hyödyllistä joko heittämällä iPhonen kuulokkeet korville tai vetäsemällä povarista kirjan esille. Tosiaan puol vuotta max kärvistellään ja otetaan kaikki ilo irti tästä tilaisuudesta."
-Tuleva alokas Laurikkala Heinäkuussa 2011Jotakuinkin nappiinhan se taas meni. ;) On se manifestointi vaan helmee! Vaikka perus-hissuttelulla se korpin natsa vaan napsahti ensimmäisten joukossa... Joutu todellakin väkisin olemaan sykähtelemättä välillä :D Mutta niille onnekkaille joilla tää pa**...helmi kokemus vielä edessä, niin voin paljastaa, että the TVÄL-miehen hommiin no doubt! Mönkkärillä rällätään (vaikka virallinen nimitys vois olla nakki-skootteri) ympäri mettiä leirit ja kassulla jos tehdään mitään niin vähä putsaillaan aseita ja juodaan sumppia. Elkääkä työ kovat-äijät-rukkilaiset summuut luulko, että täällä pelkkää movee eikä mitään oltais tehty. So far 179 päivää KP (kelpaa palvelukseen) ja toista sataa kilsaa kyllä tullut kaikessa mahdollisessa varustuksessa marssittua. Hienoimpia kokemuksia oli ehdottomasti joukkuetaitokilpailu, jossa viikon leirin jälkeen 30km marssi keskellä yötä ja siihen 2vrk valvomista päälle. Alko muuten niitä lohikäärmeitä yms ilmestymään itse kullekkin ilman ayahuascaa ;) 


Muutaman tunnin kuluttua herätys, viimesetkin paidat ja kalsarit varastolle ja pikkuhiljaa kotia kohti! Tässä menee tämäkin yö mukavasti ihan liekeissä duunaten ja hioen iHerb suosituksia, alkaa aika kattava lista kohta olemaan ja varmasti vaan timantti kiillottuu, stay tuned!


Vielä fiilistelyä viimoselta kuudelta kuukaudelta:

                                                   
Mukesin antia

Kyllä, ruislimppu oli luomua. Tuli jokunen kerta lipastettua taskut täyteen jyrsittäväksi. 
Jyväjemmarin siivut <3

Olisko ainaki 25km marssia ollu takana, pieni levähdys Herttoniemen rannassa. "Nostakaa jalat ylös!"
Inversio <3

Harvoja joukkuetaitokilpailusta selvinneitä, aika hyvä fiilis oli!

Hätäsapuskana Sodesta curry-tonnikalaa jossa hyvät kasat kookoskermaa, galangalia, kurkumaa, inkivääriä ymsyms. Ja tottakai tuunattuna Spirulinalla ja hunajalla. Kuvaan pääs myös hyvin palvellut pakurin-murskaus-alusta. 

Isosaaressa pakurimetsästyksen ohessa ammuskeltiin myös ilmatorjuntakonekiväärillä.

Tehokas sotilas osaa myös levätä tehokkaasti

"Taktista lepoa"


Välillä oltiin vähän enemmän likasia :)
Juustolerssi <3 Kaminan päällä lippaan jousella kärvennetty lähitilan lisäaineeton makkara (Niinisalon sode-autosta!) parmesaani-juustolla maistu kyllä iltapalaks muutaman leiripäivän jälkeen :) 


Kotiuttamisjuhlaan oli näköjään eksynyt kauniimpaa sukupuolta :O Noista jätkistä tuli aika heittämällä feimeijä!

Ilmojen kylmenemisestä ei valittamista, sai hyvän jääkaapin ikkunoiden väliin :) Pakurit, voit ja juustot pysy kondiksessa.

Kyllä sekin päivä vaan koitti, että kamat pakattiin vikan kerran.

Opiskelua, Aivan normaalisti,

Ja aivan normaalisti tetsataan. Olihan se haikeeta tänään viedä ase takas pimeeseen varastoon seisomaan.

Jokunen ylläri löyty vielä tuvasta vaikka joka päivä on "ahkerasti" heiluttu luuttujen kanssa :D Se siitä sisäilman laadusta... Oliskohan saanu sähköluvan Airstatic SA5:lle?

Hernekeitto TJ0!

Santiksen kuravedestä ihmisyhteensopivaa... Sama rakas suolapussi kulki muuten taskussa koko intin <3 "Mauste antaa ruoalle sielun"


Jotakuinkin semmottii. Tää äijä ploki hiljenee ny. Kiitsa kaikille ketkä eksynyt palloilemaan kautta tai toista, ja varsinkin niille keneltä tullut suoraa palautetta. Kuulemma "hauskaa luettavaa", mitä se ikinä tarkoittaakaan :D Varmasti uusia projekteja tiedossa. Nyt ainakin alkuun maanantaina Eekkyptistä hakemaan vähän vauhtia ja D-vitskut. 

Kahtellaan!

Lari

p.s. Ihanalle sotaleskelleni myös sydän tottakai <3

2 kommenttia:

  1. Viides kuva alhaalta: mihin ihmeeseen nuori mies tarvitsee sex boostia???

    VastaaPoista
  2. Tästä kaikesta tulee lähinnä mieleeni se, että onko orgaaninen kebab terveellistä ja jos on, niin missä menevät terveellisen nautintomäärän rajat?

    Olen itse tankannut sellaista kiloa kahta päivässä, lisäten sekaan perusmätöt, eli desin etikkaa, störsseleitä(vain pinkkejä), yhden munakoison, siivun kengurua, gramman vuohenjuustoa, hitusen raparperia ja cl:n verran ruskeaa kastiketta.

    VastaaPoista