maanantai 2. tammikuuta 2012

VoiVoi sentään

Superpukki kävi ja Uuteen Vuoteenkin päästiin mukavasti lomaillessa :)


Viimosia päiviä viedään ja vielä nakki napsahti että täällä päivystäjän pöydällä saadaan istua 00.oo - 03.oo, mutta mikäs tässä dataillessa, tilaillessa ja chillaillessa. 

Voikuulumisia pitkästä aikaa:


Vielä hauskempi kuva olis ollu se perinteinen näky, että toistakymmentämetriä margariinihyllyä pullottaa ihan koskemattomana ja kaikki voit loppu :D Nyt kuitenkin heti Joulun jälkeen monet kaupat sai ilmeisesti hyvät satsit aitoa tavaraa ja varsinkin Stockan Herkusta taas huikeita löytöjä:


Presidentin la Motte:a löytyy monista Prismoistakin ja mm. huikeista lähikaupoista jollasessa ite saan käydä juttelemassa mukavia kauppiaiden kanssa ja joita toivottavasti sikiää lisääkin kokoajan! Vaikka perus pastöroidusta maidosta eikä luomuakaan, niin korkea (meri)suolapitoisuus ja pehmeä koostumus tekee tästä sen asteisen nautinnon, että ainakin vaihteluna toimii! Stockalta lisäks Lampaanmaito-voi!

"Lammas taas on aina vähintäänkin melko hyvää, koska se on nirso eläin (kuten Antti Heikkilä totesi jo kohta 10 v sitten!), eikä sitä voi siksi tehoviljellä." -Olan muutenkin huikee ostoslista

Sadan vuoden kokemuksella Papillon, jolta myös huippu Roquefort, dusauttelee tätä huippulaatuista erikoisuutta.

"Pale yellow in colour, the butter offers a light taste of cream and a delicious sensation of freshness.
The particular fat composition of sheepsmilk gives this butter exceptional nutritional and sensational benefits (digestible and melting)."La Motte:n muovipurkki-viritykselle vaihtoehtona aluslautanen ja lähes-Miron-tumma-Iittalan-peruslasikippo kuvuksi. Säilyy mukavasti jääkaapissa suojassa hajuilta. Perinteisellä suomalaisella koivuvoiveitsellä shiitäniin sopivaa lastua. Ensimmäisen paketin kanssa kävi niin, että noin puolet hävisi suoraan apertitiivinä ruoanlaiton yhteydessä. ^^

Tämmönen btw vielä Helsingin puhtaasta hanavedestä ja varsinkin putkistoista :/ Mites toi kalkki toimii meidän sisällä, kysyvvaa? Lähdereissuille pääsyä orotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti