tiistai 9. elokuuta 2011

Aika juoksee

Ja taas vierähti yhet parin tunnin iltavapaat pikasella mustikankeruureissulla ja muuten sitte sadetta pidellessä tuvan suojissa. Tän läppärinkin kun vihdoin sai tuotua, niin pääsee jopa välillä vähän hoitelemaan asioita (kuten tärkeysjärjestyksessä ykkönen: iHerb-tilaukset) kaiken hauskan opiskelun ja muun datauksen ohella.

Samallahan tossa pääs hurahtamaan yhet kokonaiset viikonloppuvapaat ja kohta mennään jo tätä viikkoa puolessa välissä. Niin se elämä vaan tahtoo päivä kerrallaan aika pikasesti vipeltää. Tarvii melkeen kohta alkaa jo oikeesti niitä TJ:tä laskemaan...

Viime viikon lopulla oli mukavat kolme päivää mettässä mm. 10 tuntia poteroa kaivaen ja muutenkin kaikkia hauskoja ohjelmanumeroita aikalailla kellon ympäri. Maistu muuten viikonloppuna vähän pidemmät tirsat =) Pelkällä kenttämuonan voimalla tottakai oli tarkotus jaksaa. Aika säästellen tarvi turvautua omiin avokaadoihin ja sardiineihin, mutta niillä sitten pärjäskin vähän pidemmän aikaa nälättä verrattuna "kalakeittoon" jonka nauttimisesta kerkee tuntiakaan ennen ku maha kurnii uudestaan.

Komppanian varapäällikön haastatteluunkin päästiin ja siellä alko varmistumaan näillä näkymin moottoripyörälähetin hommat - 6kk and i'm back in da game! :P

Sykitään tässä taas vielä muutama päivä perus ammuskelua ja sulkeisjärjestystä tahtimarsseineen, viikonloppuna kutsuu taas Tammmere, tarviiha sitä käyvä tsekauttaa uudet kuviot.
Ens viikolla Senaatintorilla sitte käsi sydämellä valan merkeissä, avoin tilaisuus kaikille, termostuloa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti