tiistai 2. elokuuta 2011

Mustikkaa ja Vitalista

Niin hajottava päivä kun taas olikin,   niin sitäkin helmempi painua pehkuihin hyvissä ajoin, ravittuna ja latautuneena... Aamu alotettiin tahtimarssitreeneillä ja aamupäivä meni tetsaus- eli taisteluharjotuksissa jossa taas syöksyiltiin ja ryömiskeltiin ihan oksennuksen partaalle. Iltapäivällä kuumimpaan helteeseen takki ja täys taisteluvarustus päälle ja ase kaulalle eli tsupaut 30 kiloo tän ruhon päälle vielä ja marssimaan maihareissa tuplasukat jalassa reilu pari tuntii. Jokunen litra ylimäärästä tuli taas hikoiltuu :D

Oli sentään ohjelmassa vielä aina-yhtä-herkullisen-pakki-kenttä-mössö-päivällisen jälkeen sauna johon taas varattu ruhtinaallinen vartti aikaa. Perus kasarmin siivoilun jälkeen jäi vielä pari tuntia vapaa-aikaa jäljelle niin eiku mettään!

Vaikka ikinä saanukkaan noin paljo hyttysen puremia ku shortseissa ja teepaidassa kykittiin mustikkapensaissa, niin oli kyllä iltapala taas sen arvosta! Alkuun Surthrivalin Elk Antlerit kielen alle ja pieni hölkkäily metsäpolkuja pitkin parhaille vattu- ja mustikkaspoteille Daniel Vitaliksen aina yhtä tiukkaa asiaa ja rauhallista ilmaisua kuunnellen. Nyt jos koskaan kaikki pakkaset täyteen kotimaista superia, varmaan koskaan ollu näin hyvää mustikkakesää! Kunnon nollaukset siellä kans kallioilla istuskellen ja joogaillen ennen ku tupaan tuunaamaan sörsselit good ol' pakasterasiaan. Kaapista löyty viel mu(onitus)kes(kus)ista hamstrattu banaani ja tottakai hunajat, supergreenssit, kookosöljyt ja foodistin Ak-47 (muuten päivät käsitelläänki sitte 7.62 Rk 95:ta) eli Puhdistamon rakkauspakkaukset. Herkutellaan Glorian Ruoka & Viini lehteä fiilistellen hyvän pakuritiivisteen kera =)

2 kommenttia:

  1. Kyseinen episoudi oikeastaan tapahtui eilen maanantaina mutta vaihteeksi teknisten häiriöiden ja käyttäjän simahtamisen takia julkaisu tapahtui hieman viiveellä. Tänään tiistaina oli "pakko" lähtee toistaa sama setti kun koko päivän ammuskeluje jälkeen heru vielä puoltoist tuntii vapaata. Tällä kertaa reippailtiinki sit oikeen kunnolla ja heitettiin Santiksen saaren ympäri kiertelevä 7.5 km pururata. Sen ku pyrähtelee täällä lusiessa 15 kertaa omaan tahtiin ni samalla vaivalla irtoo vielä yks lonapäiväkin.

    Reilu kolmisen varttia siellä löntysteltiin metsän keskellä aina välillä vadelmia polkujen varsilta popsien ja tiukkaa vaktaa podista kuunnellen. Loppuun vielä pikaset mustikankeruut ja pinkan tekoon. Tulipahan taas päiväpeittoa taiteltua niin särmästi, että nyt kelpaa sänkyssä vielä mutustella blueberry-trailmix-mössöt ja valmistautuu huomiseen lähtöön kolmen päivän leirille, seonmoroo!

    VastaaPoista
  2. Nyt on kyllä pakko sanoa, että taisteluvarustus ei kyllä kolmeekymmentä kiloa paina :) Täky on sitte jo ihan eri asia...

    VastaaPoista