sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kunnon Pizzaa ja Pastaa

Aijaij taas vierähti viikonloppuvapaat mukavan vauhdikkaasti ku perjantainaki päästiin lähtemään vasta lähempänä kymmentä illalla yllätys-täysvarustarkastuksen jälkeen.
Mutta tulipahan ainaki taas vaihdettua nesteet kunnolla kun pyörähti lähteellä ja muutenkin herkutellessa mm. hifi-pakuri-speltti-pohja-juusto-hereford-pesto-pizzalla ja savikka-tattari-pastalla katkarapu-sipuli-tomaatti-kastikkeineen =P
Kuviakin olis hauska, mutta sitä iPhone viitosta vielä odotellessa.. 

Vähän vähemmälle jääny tosiaan raportointi ei turhan runsaiden vapaa-aikojen ja tän käytettävissä olevan laitteiston takii.. Lähiviikkoina toivottavasti alkais ees jotain iltoja olla aikaa omillekkin ajatuksille ja jos läppistä jaksais raahata. 

Pikasesti tämmöstä vaan että elossa vielä ollaan ennen ku lähetään latautuu tulevaa viikkoo, marssii ja muutamaa leiriyötä varten... Ei tuu taaskaan liiemmin ylimääräistä aikaa varmaan olemaan. Viime viikolla päästiin kokemaan ekat metsässä yöpymiset varmaa vuosikymmenen kovimmassa kaatosateessa ja teltan kyljestäki löyty pari miehen mentävää reikää. Voitte kuvitella hyttysten määrän ja niitä pakoillessa makuupussin sisällä sen soijan määrän :D Jäi unet vähä vähemmälle.. Mustikkaa taas syötiin senki edestä :)   
 
Semmonen ajatus vielä, että yllättävän hyvin ja vähällä foodilla kyl pystyy pysyy leveleillä nakkikastikkeiden ja ei-välttämättä-aina-niin-inspaavan seuran ja tekemisen keskelläkin.. Ihmiset kun tuntuu hämmästelevän "suoerruokien vetämistä" ja hätäilee, että vaikka hiilaritasapainot ei oo kohillaan hunajaa vetämällä, niin enimmäkseen kuitenkin haluun edelleen elämässäni ja varsinkin ruoassa ja vedessä panostaa siihen _laatuun_. Sen tärkeyttä ja vaikutusta vaan ei voi tajuta ennen kun sen kokee.. Esimerkiks tällekkin viikolle lähti mukaan evääks avokaadoja, juustoja, kunnon ruisleipää, supadupastydiilähdevesipakuriteetä, voita, sardiineja ja luomutonnikalaa ja muutama hampunsiemen-choko tupalaisille maistiaisiks. Hätätapauksessa sitte voi vetää vaikka pari puhdistamon kokonaista Arriba Nacional Fino De Aromaa hunajalla ni taas mentiin. Mut tosiaan älyttömästi hauskoja kokemuksia ja ainaki hyvää haastetta ja sitäkin kehittävämpää!

Stay tuned ja palataan taas asap, fiilisteltävää kyl riittää!

P.S. Kiitos Maikkarin viihteelle lukijapiikeistä.. :D Kuulemma kans Espoota ja Vantaata myöten sanomalehtiinki päästy.

1 kommentti:

  1. hei Superstara, sun blogia linkitettiin Mäntsälän lehdessä, siitä nää piikit johtuu, ei noi maikkarit sun muuta pärjää ylivoimaiselle maaseudulle! ;) rakkaudella, elina s .

    VastaaPoista