perjantai 15. heinäkuuta 2011

Ekojen päivien herkutteluu

Perunakeittoo, perunakeittoo, vesipuuroo ja perunakeittoo porkkana palasilla, jeij! No okei, onha tässä viikon mittaan ku aika kattavasti Kaartin jääkärirykmentin muonituskeskuksen tarjontaan tutustuttu, niin tullut kans herkuteltua mm. "riista"kiusausta - perunalla, riisiä ties millä mössöillä, perunaa randommakkaroilla liemessä, pastaa vähän kaikissa muodoissaan, paistinperunoita ihanan aidonmakusilla sörsseleillä ja tietty hernerokkaa! Jokunen läpinäkyvän jäävuorisalaatin lehtikin on lautaselle päätynyt.

Hengissä kuitenkin tähän asti selvitty, kiitos entsyymien. Digest goldeja onkin sitte lapattu koneeseen kaksin käsin. (sponsseja niihin, anyone? ;)) 

Tupakavereilla ollu vähän ihmettelemistä mun tavaroiden kanssa - niasiinii, phytoo, kennohunajaa, pakurii, ormus supergreenssii, chiaa ja kookosöljyy jota lärväiltykki sit kainaloista sheivaukseen ja hampaidenpesuun. Alkaa kyl kaikki liekittyy kuitenkin ;)

Mukavasti tässä ekojen päivien edestakas juoksun keskellä aina kerenny kaapilta kauhasta kourallisen trailmixii tai pari palaa suklaata naamaan. Muutama avokaado kaapastu suuhun herbamarella ku vaihtoehtona olis ollu paahtoleipä-sulatejuusto-iltapala.
Aikalailla kovin pelastaja ollu kenttäpullossa kaikkialle mukana kulkeva juotava chia-lima Camu Camulla, tekee samalla tosta hanavedestä vähä juomakelposempaa.

Tämmönen pikanen intro puolustusvoimien ruokahuoltoon ku pääs ees pariks minuutiks kännyn ääreen. Pyritään varmaan pitämään jonkinlainen pääpaino foodi-puolessa, mut tottakai tullaan käsittelee tätä elämää täällä ylipäätään. Mitä so far voin sanoo niin uskokaa tai älkää, aika hajottavaa ollu :D Tuntuu hieman pitkältä päivä kun puol kuudelta nouset huutoon ja koko päivän juokset, tai "liidät", seisot, "lennät", odotat ja istua-"jäpität". Onha täs kuitenkin ollu vaikka mitä uutta ja jänsskää ja paljon opittu niin mikäs sen kivempaa :) Paljon hauskaa porukkaa ja omia herkkuja sentää viel jäljellä :P Kyl se täst lähtee ja ens viikolla alkaa vähän jo vapaa-aikaaki rullaamaan...

Alokas suuntaa kohti pinkan taittelua, Mars mars!

5 kommenttia:

  1. Miesten koulussa Miesten Ruoat :)

    On syytäkin olla riemuissaan vuosiluokasta toiseen heikkenevistä kuntotesti-tuloksista...

    En ymmärrä miten on fysiologisesti mahdollista edes liikkua perunakeitolla, vesipuurolla, ruskealla kastikkeella, pastalla ja randommakkaroilla. Ai niin, se hapettuneissa omega-kutosissa paistettu, natriumglutamaatilla kuorrutettu peruna tietenkin pelastaa ja punakone on kangistelee kauhusta.

    Pääasia et on hauskaa seuraa. Mä vaan henkilökohtaisesti hajoaisin pahiten siihen, et sit tarvii taas alottaa uudestaan opetteleen arvostaan omaa aikaa ja elään niin et pyrkii saamaan hyvää aikaan ja kehittyyn joka päivä ja ylipäänsä käyttään aikansa mielekkäästi ja rakentavasti ja sydän-johtoisesti. Mut joo jos sen ottaa läppänä, tietynlaisena pelinä ja tosi eksoottisena kokemuksena, ja sit viel ne kaverit siihen - yhdessä kestetty älyttömyys, josta voi tehdä vaikka kuinka hauskaa.

    VastaaPoista
  2. Kysele Lasselta Adyaa! Meikäkin käyttää nyt sitä kun en oo vielä saanu "lähdevesihuoltoa" pelaamaan

    VastaaPoista
  3. Kyllä tuo superfood -touhuilu on niin vitun homoa. Vaikka se nyt varmaan onkin terveempää, kuin pitkälle jalostetut ruoat niin te kyllä aliarvioitte ihmiskehon kyvyn sopeutua erilaisiin ravintopohjiin. Lähinnä se on teille psyykkistä mielihyvää oman ravintoetiikan vuoksi, väittäisin. Tehän olette kuin joku hullu uskontokultti. Ei siinä mitään väärää, kivahan on kokoontua ja olla yhdessä ja uskoa yhteisiin asioihin, mutta kun levitetään "paskaa" totuutena, niin se on eri juttu. Mikse lääkärit tai urheiluvalmentajat eivät suosittele asiakkailleen "foodeja" jos ne kerran ovat niin mahtavia?

    VastaaPoista
  4. Joni Laiho, sponssaa nyt IHMEES Laria Digest Goldeilla!!!

    VastaaPoista
  5. Siis hernerokan vielä ymmärrän, mut chia-lima?! Ei auta ku googlettaa ->...

    VastaaPoista