sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Vieläkin suussa sulavampaa!

Jooei mikään edustavin kuva, sai vähän iskua hedelmä.. Mut sitäkin kypsempi ja mehukkaampi ;)

Oikeastaan kaksinkerroin :P Aika Heaven On Earth! Perus aamupuuron jälkeen kun tahtoo vielä pieni nälkä jäädä, niin tällä kyllä lähtee päivä käyntiin. Etualalla siis Cherimoya/Annoona/Kermaomena, maailman hifein ja huikein hedelmä. Viimeksi jotakuinkin vuosi sitten tällä herkuteltiin ja viikonloppuna taas sattumalta osu Stockan herkussa silmään. Ilmeisesti näihin aikoihin vuodesta taivaalliset nautinnot tämä ja persimmonit päätyvät meillekkin tänne pohjolaan pikaiselle visiitille. Makua ei voi kuvailla sen tarkemmin kuin että kaikkien parhaiden hedelmien sekoitus; ananas, kookos, päärynä.. Ja kunnon aidot siemenet! Tätä ei kehtoo blendailla vaan nautittava suoraan lusikalla! Jos liikutte lähelläkään herra Stockmannia niin velvoitan teidät käymään sieltä hyllyt tyhjiksi sopivan kypsistä (kuin avokadot) ZerimoiJista!

Niin herkkua ja toimivaa ainakin meiläläisen koneistossa aito kirnuvoi kun onkin, niin sen säilytyksen kanssa vähän saa kikkailla ja helpointa onkin syödä aina paketti asap. Siiiispä hätiin Intialaisten pyhä Ghee, kirkastettu voi! Ruohiksen luomu hamppu-kaura näkkärin päälle hunajan ja raakajuuston kanssa niin saa taas kroppa sitä mitä kaipaa <3 Ghee pysyy ja säilyy helposti vuodenkin ihan huoneenlämmössä ja mm. yksi parhaista vaihtoehdoista paistamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti