maanantai 21. marraskuuta 2011

Mitä kaapista löytyy?

Taistelupakuria vaan menee kaupaks, niin tuli tässä iltavapailla käytyä vähän pilkkopimeissä metsissä juoksemassa kääpien perässä. Kotiuttamiscoopperikin lähestyy, saas nähä mihin "Suomen suurimmasta kuntokoulusta" on ollut :) Pikanen iltapala maistuu reippailun jälkeen, niin tuli taas möhöiltyä kirjaimellisesti kaikkea vaan "mitä kaapista löyty":


Pakasterasiaan pohjalle tottakai avokaado, siihen vanhoista eväänjämistä jotain marinoitu-kuivattu-auringonkukansiemen-chia-mixii, aktivoituja macadamia-, saksan- ja pekaanipähkinöitä, hyvät loraukset oliiviöljyä, pergaa, perus macat ja suklaat, kookosöljyy ja tottakai koko komeus vuorataan hunajalla! Ruokadrinksuna Adyaclarity-vesi-kookosvesi-ormus-supergreens-stevia-msm.

Tuli Ollin kauppalistaan törmättyä... Se on just näin! Aika samanlaiselta näyttää meikäläiselläkin joka viikonloppu kun lomille päästään ja nälkä on kova! :D

Aika usein se pullokin eksyy kainaloon, ihan vaan terveysvaikutustensa takia tottakai ^^ Levitetään hehkutusta Good Ol' Pura Sangresta:



Miks kanssa halusin tätä aihetta sivuuta, niin tuli mieleen viineissä käytetyt luomu-määritelmät... Alkuviinit eli luonnonviinit kuten Pura Sangre ja useat muut Alkon tilausvalikoimasta löytyvät aidot litkut on aika varmuudella laatukamaa, mutta useimmat "luomuviinit" tahtoo vaan taata sen, että itse rypäleet on kasvatettu luomuna. Viinikellareissa sitten alkaakin kaikki keinot olla taas käytettävissä :S Paha mennä arvailemaan millä siellä yritetään tavaraa saada pulloon ja kauppoihin asti jos esimerkiksi sato ollut heikommasta päästä tms. Kannattaa siis mahdollisuuksian mukaan tihrustella pulloista onko viini luomua vai vaan "made with organically grown grapes" :)

Tämähän on sitten Suomen Puolustusvoimien virallinen kanta luomuviineihin....Whaat?! :D Joo tuli eksyttyä vähän aiheesta, just a thought though.

On se iPuhelin niin hauska vehje kun ei-tietenkään-palvelusajalla-räplätä-kännyä-ja-surfautella-netissä-ja-opiskella-ja-inspiroiduta-ja... Enivei tuli tänään mm. törmättyä uuteen kovaan blogaajaan:

Superruokamatka

Voip olla se legendaarinen "elämänmuutos" edessä, tai ainakin jonkunnäkönen seikkailu joita tässä saa kokoajan olla todistamassa enemmän ja enemmän! Inspaavaa settiä ja toivottavasti saadaan hauskoja tarinoita, konkreettisia muutoksia, kokemuksia...

Ei härreguuud tuli taas repeiltyä mukavasti näin loppuiltaan:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti